Minden Dzsozival kezdődött. A valóban felelős állattartás, a tanítás és nevelés a gondtalan kutya-gazdi kapcsolat érdekében, és a BubblyDogs.
Dzsozit, a bullmasztiff kislányt 2010 nyarán, 2 hónaposan hoztuk el. Érkezésére kaptunk ajándékba egy nyakörv-póráz szettet, amit hamar ki is nőtt, ezért jött az újabb, nagyobb nyakörv. Az volt az utolsó „bolti” nyakörve.
Elkezdtem a főiskola mellett nyakörveket, pórázokat, hámokat varrni, természetesen először csak Dzsozinak. Aztán az ő kis (és nagy) barátainak.
2011 nyara óta tervezek és varrok kutya-felszereléseket, törekedve a maximális strapabíróságra, tartósságra és persze a különleges, egyedi megjelenésre.
Egy bullmasztiff gazdájaként megtanultam a megfelelő varrási és anyaghasználati technikákat, hogy olyan termékeket tudjak készíteni, melyek még a szélsőséges igénybevételt is hosszútávon bírják. Ilyen például egy 40-50 kilós, színizom kutya húzása őrző-védő foglalkozás, vagy mantrailing edzés során.
Eleinte csak közepes- és nagytestű ebeknek varrtam felszereléseket, majd a Westie Rescue Hungary-vel való együttműködésnek köszönhetően egyre több kistestű kutyusra is tervezhettem nyakörveket, hámokat. A kisméretű termékek bemutatása után sorra jöttek a megrendelések yorkiknak, csivaváknak és más aprócskább kedvenceknek.
2014. szeptember 30-án örökbefogadtuk Willow-t, a 4 hónapos boxer-mix babát, aki Dzsozi mellett a BubblyDogs másik reklámarca.
Jó nézelődést és kutyázást kívánok Mindenkinek!
Üdv.
Barbi a BubblyDogs-tól

💔 2020.október 31-én elbúcsúztunk Dzsozitól. 💔Vele kezdődött minden, neki köszönhetem, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek. Szívszakadva és nélküle, de folytatjuk a felszerelések készítését, a BubblyDogs elsődleges arca örökké Ő marad. ❤